The future of

greenhouses

is blue

v

Save water,

cut energy,

reduce C02

v

More output

with less input from

natural resources

v

Feeding

the

world

v

The future of greenhouses is blue

Onze productlabels

Onze filosofie ‘The future of greenhouses is blue’ komt tot uiting in de diverse product labels. Producten die we volledig in eigen beheer ontwikkelen. Stuk voor stuk innovaties ontwikkelt om ondernemers met ambities te ondersteunen en de mogelijkheden te geven om die ambities daadwerkelijk te realiseren. Je vindt onze producten dan ook over de hele wereld. 

Ultra-Clima

De Ultra-Clima is een kasconcept dat op elk vlak revolutionair, innovatief en duurzaam is. De Ultra-Clima geeft antwoord op de vraag van vandaag en morgen. Het combineert namelijk alle eisen die van een moderne kas gevraagd worden: een hogere productie, een maximale voedselveiligheid, minimaal energie- en waterverbruik, een minimale CO2-uitstoot en een beter rendement.

VenloGreenhouse

Venlo-kas, de flexibele kas voor elk bedrijf.

De Venlo-kas is een conventionele, flexibele kas en het meest gebouwde glaskas-type ter wereld. 

Solar-Clima

Een kas als thermische zonnecentrale.

De Solar Clima maakt van een kas een thermische zonnecentrale. Zo wordt zonne-energie benut voor de winning van olie.

Urban-Clima

Urban farming midden in de stad

Urban Clima maakt urban farming mogelijk, hèt antwoord op de vraag naar lokaal geproduceerde producten.

Pylot: Grip on growing

Telen in een high tech kas is een complex en ingewikkeld proces. Met grote uitdagingen en cruciale beslissingen. Maar wat als u dat kunt doen op basis van alle relevante data uit de kas, verzameld op een platform dat begrijpt waar u mee bezig bent? Meet PYLOT. Een nieuw, innovatief managementsysteem ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring in de kassenbouw. Om het telen in high tech kassen zo makkelijk mogelijk te maken. PYLOT maakt alle gegevens uit de kas transparant en overzichtelijk en beschikbaar op alle mogelijke devices. Zodat u op elk moment, waar dan ook, kunt bijsturen, beslissingen kunt nemen en het maximale uit de kas kunt halen. PYLOT puts you in control. Of u nu een teler, entrepreneur of investeerder bent. Grip on growing.

Bezoek Pylot website