The future of

greenhouses

is blue

KUBO Corporate Image v

Save water,

cut energy,

reduce C02

KUBO corporate beeld v

More output

with less input from

natural resources

KUBO Corporate Image v

Feeding

the

world

KUBO Corporate Image v

The future of greenhouses is blue

Full Service Grow concepts | KUBO turn key projecten

Onze productlabels

Onze filosofie ‘The future of greenhouses is blue’ komt tot uiting in de diverse product labels. Producten die we volledig in eigen beheer ontwikkelen. Stuk voor stuk innovaties ontwikkeld om ondernemers met ambities te ondersteunen en de mogelijkheden te geven om die ambities daadwerkelijk te realiseren. Je vindt onze producten dan ook over de hele wereld. 

Ultra-Clima

De Ultra-Clima is een kasconcept dat op elk vlak revolutionair, innovatief en duurzaam is. De Ultra-Clima geeft antwoord op de vraag van vandaag en morgen. Het combineert namelijk alle eisen die van een moderne kas gevraagd worden: een hogere productie, een maximale voedselveiligheid, minimaal energie- en waterverbruik, een minimale CO2-uitstoot en een beter rendement.

Ultra Clima kas voor tomatenteelt
Venlo kassenbouw Nederland

VenloGreenhouse

Venlo-kas, de flexibele kas voor elk bedrijf.

De Venlo-kas is een conventionele, flexibele kas en het meest gebouwde glaskas-type ter wereld. 

Urban Farming Canada Lufa Farms Ultra Clima kassenbouw

Urban-Clima

Urban farming midden in de stad

Urban-Clima maakt urban farming mogelijk, hèt antwoord op de vraag naar lokaal geproduceerde producten.

management systeem voor in kas | Pylot

Pylot: Grip on growing

Telen in een high tech kas is een complex en ingewikkeld proces. Met grote uitdagingen en cruciale beslissingen. Maar wat als u dat kunt doen op basis van alle relevante data uit de kas, verzameld op een platform dat begrijpt waar u mee bezig bent? Meet PYLOT. Een nieuw, innovatief managementsysteem ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring in de kassenbouw. Om het telen in high tech kassen zo makkelijk mogelijk te maken. PYLOT maakt alle gegevens uit de kas transparant en overzichtelijk en beschikbaar op alle mogelijke devices. Zodat u op elk moment, waar dan ook, kunt bijsturen, beslissingen kunt nemen en het maximale uit de kas kunt halen. PYLOT puts you in control. Of u nu een teler, entrepreneur of investeerder bent. Grip on growing.

Bezoek Pylot website