Administratief medewerker Inkoop

KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creëren we het ultieme binnenklimaat dat het minst mogelijke energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Ons antwoord op de groeiende wereldbevolking, de schaarser wordende voedingsstoffen en de behoefte aan voedselveiligheid, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel. KUBO is onderdeel van de KUBO GROUP en bestaat inmiddels uit circa 100 medewerkers die actief zijn op kantoor, in de eigen productiefaciliteit in Nederland en op bouwlocaties wereldwijd. Werken bij KUBO betekent dus bouwen aan de wereld van morgen.

Functieomschrijving

Als Administratief medewerker Inkoop ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van een breed scala aan administratieve werkzaamheden op de afdeling Inkoop. Dankzij jouw inspanningen verloopt de afhandeling van het totale inkooporderproces snel, soepel en correct.

Profielschets

Voorbeeld taken:
• Verantwoordelijk voor de status van de inkooporders, het controleren, beoordelen en verwerken van orderbevestigingen en acteren bij afwijkingen hierop;
• Het meedenken en meewerken aan het structureel verbeteren van processen zowel in het afdelingsbelang als organisatiebelang;
• Opstellen van offertevragen, die je vervolgens beoordeelt op basis van kwaliteit, prijs, levertijd en levervoorwaarden;
• Het onderhouden van contacten met leveranciers en dienstverleners;
• Monitoren van markt-, product-, productie- en prijsontwikkelingen en zorgen dat dat deze intern gecommuniceerd worden

Functievereisten

Wij zoeken kandidaten met een afgeronde MBO diploma, bij voorkeur een commerciële/economische opleiding, met 0-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. De ideale kandidaat is goed in procesmatig denken, accuraat, zeer communicatief vaardig en beheerst het office pakket. Ben jij onderzoekend van geest en zoek jij zaken tot op de bodem uit, reageer dan nu!

Aanbod

We bieden je een verantwoordelijke en dynamische functie binnen een groeiend bedrijf met een prettige, informele werksfeer. Je krijgt voldoende ruimte voor ontwikkeling en hebt uitzicht op een job voor lange termijn. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je vóór 30 maart 2018 een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Lisette Krijgsman(hrm@kubo.nl).