Calculator/ Constructive Designer

KUBO
KUBO is de specialist in het bouwen van innovatieve kassenbouwprojecten in binnen- en buitenland. Vernieuwingen zijn aan de orde van de dag. Ondernemers stellen steeds meer en hogere eisen aan de kwaliteit van hun kassen en installaties. De afgelopen jaren heeft KUBO haar organisatie daarop afgestemd. Goed opgeleide medewerkers, zowel op kantoor als op de bouwprojecten zelf, zijn in staat om de snelle ontwikkelingen vorm te geven.

Functieomschrijving

Als Constructive designer / Calculator zorg je ervoor dat offerteaanvragen voor internationale (turnkey) kassenbouwprojecten worden vertaald naar degelijke en correcte offertes. Je maakt zelf het ontwerp van de kas, waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen van de sterkteberekeningen. Dit doe je met behulp van daarvoor bestemde computerprogramma’s, rekening houdend met de specifieke eisen en omstandigheden op de toekomstige locatie van het kasproject. In overleg met partners/leveranciers wordt het ontwerp van de installaties in de turnkey kas afgestemd. Dit voeg je samen met je eigen berekeningen om tot een concrete offerte te komen, die door de vertegenwoordiger aan de potentiële klant wordt voorgelegd. De kostprijsberekeningen maak je met behulp van een ERP-systeem en Excel.

Functievereisten

Voor deze functie zoeken we kandidaten met een afgeronde technische MBO/HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van bouwkunde of werktuigbouwkunde. Je hebt goed cijfermatig inzicht en affiniteit met constructietechniek en kassenbouw. Ook kun je overweg met CAD- en ERP-programma’s. Ten slotte ben je flexibel en toon je inzet en enthousiasme in je werk. Ervaring in een dergelijke functie is een pré.

Aanbod

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste collega’s. Bij de start in deze baan krijg je een uitgebreid en gedegen inwerktraject, maar ook na dit traject word je waar nodig begeleid. Ten slotte ben je verzekerd van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactiemogelijkheden

Reageren op deze functie
Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Stuur je brief of e-mail met je motivatie, samen met je CV, naar Laura Vijverberg (LVijverberg@kubo.nl). Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Menno Kokshoorn (0174 28 61 61).