Calculator / ontwerper elektro

Functieomschrijving

Als calculator / ontwerper elektro ben je dagelijks bezig met het ontwerpen en calculeren van elektro- en computerinstallaties voor grote kasprojecten over de hele wereld. Je ontwerpt de installatie en vraagt offertes op bij partners en leveranciers. Mede op basis daarvan maak je een kostprijsberekening van de installatie, waarna je de tekst van de KUBO offerte opstelt. De installaties maak je visueel met een CAD (2D) tekenprogramma. In deze functie heb je veel intern contact met onder andere de salesafdeling, waarmee je zaken afstemt en de offerte voor bespreekt. Tenslotte houd je het artikelbestand up-to-date.
Natuurlijk zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de elektro- en computertechniek. Tevens denk en werk je proactief mee om de producten en processen van KUBO continu te verbeteren.

Profielschets

De juiste kandidaat heeft minimaal MBO werk- en denkniveau en affiniteit met de tuinbouw/kassenbouw. Je spreekt en schrijft een goed woordje Engels of staat ervoor open dit verder te ontwikkelen. Kennis van elektrotechniek en van de voorschriften van de NEN 1010 is een must. Daarnaast heb je minimaal basiskennis van Autocad (2D) en kun je omgaan met MS Excel, Word en Outlook. Je hebt er geen problemen mee om incidenteel, voor korte duur, internationale projecten te bezoeken.
Ervaring in deze specifieke functie is geen vereiste, wél vinden we het belangrijk dat je enthousiast bent en inzet toont om je deze job eigen te maken en hierin te groeien.

Aanbod

We bieden je een interessante functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Bij de start in deze baan krijg je een gedegen inwerktraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen, maar ook na dit traject word je waar nodig begeleid. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hans van de Wetering (0174 286 161). Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Laura Vijverberg (lvijverberg@kubo.nl).