Controller

KUBO is de specialist in het bouwen van innovatieve kassenbouwprojecten over de hele wereld. Vernieuwingen zijn aan de orde van de dag. Ondernemers stellen steeds meer en hogere eisen aan de kwaliteit van hun kassen en installaties. De afgelopen jaren heeft KUBO haar organisatie daarop afgestemd. De organisatie bestaat inmiddels uit ruim 100 medewerkers die actief zijn op kantoor, in de fabriek en op de bouwprojecten. Met elkaar, en met onze partners, zijn we in staat om de snelle ontwikkelingen vorm te geven. Eigen R&D liggen ten grondslag aan unieke innovaties, zoals het duurzame Ultra-Clima® kasconcept.

Functieomschrijving

We zijn op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega voor de fulltime functie van Controller.
Als controller ben je de financiële spin in het web. Je grootste verantwoordelijkheid ligt in het vervaardigen, analyseren en juist aanleveren van maand-, kwartaal- en jaarcijfers, in samenwerking met de Financieel Directeur en Hoofd Administratie. Tevens zorg je voor toelichting en advisering op basis van deze cijfers.

Daarnaast bestaat je takenpakket uit:

- Opstellen van nacalculaties, i.s.m. de Financieel Directeur;
- Opstellen van balansdossiers, i.s.m. het Hoofd Administratie;
- Opstellen van cijfermatige (kosten)analyses;
- Verzorgen en uitvoeren van betalingen;
- Ondersteunen van het Hoofd Administratie bij voorkomende werkzaamheden;
- Vervangen van het Hoofd Administratie bij afwezigheid.

Profielschets

Ben jij onze nieuwe collega? Dan beschik je over de volgende punten:
- Minimaal een afgeronde HBO opleiding, financieel of bedrijfseconomisch;
- Ruime ervaring met en kennis van MS Office, in het bijzonder Excel;
- Ervaring met het werken met een boekhoudprogramma;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
- Enkele jaren ervaring in een dergelijke functie;
- Ervaring met het gebruik van een ERP systeem vormt een pre.

Tevens ben je uiteraard zeer accuraat, analytisch sterk en je hebt een uitermate goed financieel inzicht. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken. Je toont grote inzet en enthousiasme en neemt van nature initiatief in en verantwoordelijkheid voor je werk. Tenslotte presteer je goed onder (tijds)druk en heb je een flexibele instelling betreffende werkzaamheden en werktijden

Aanbod

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om zowel jezelf als de organisatie verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste collega’s. Ten slotte kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt en pas jij binnen het gestelde functieprofiel? Dan horen we graag van je. Om te solliciteren stuur je voor 15 oktober een brief of e-mail met je motivatie en je cv, naar Jessica Meulmeester (HRM@kubo.nl). Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met René Boers of Peter van der Kraan (0174 28 61 61).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.