Engineer Electrotechniek / Electro Engineer

Functieomschrijving

Als Electro Engineer ben je betrokken bij alle elektrotechnische vraagstukken van een turnkey project. Je zorgt ervoor dat het project op elektrotechnisch vlak zo vlot mogelijk verloopt. In deze afwisselende functie houd je je bezig met onder andere het berekenen, ontwerpen en tekenen van de elektrotechnische installaties en plannen. Daarnaast draag je (mede) zorg voor de inkoop en uitbesteding van elektrotechnische installaties in samenspraak met de purchaser projects. Je begeleidt het project op elektrotechnisch vakgebied en hebt regelmatig contact met interne en externe partijen. De klant en je projectteam kunnen rekenen op jouw vakinhoudelijke adviezen. Tenslotte zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van markt- en concurrentieontwikkelingen en de technische ontwikkelingen op het gebied van elektrotechnische installaties.

Profielschets

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met HBO werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde (elektro)technische opleiding (minimaal MBO-4) en veel vakinhoudelijke kennis. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de tuinbouwinstallatiebranche. Je bent accuraat, hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed organiseren. Daarnaast beheers je de Engelse en Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift. Ten slotte kun je goed overweg met CAD- en Office-programma’s.

Aanbod

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s. Bij de start in deze functie staat je een gedegen kennismakings- en inwerktraject te wachten, om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Lisette Krijgsman (hrm@kubo.nl).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.