Engineer Watertechniek / Irrigation engineer

Functieomschrijving

Als allround Irrigation Engineer ben je, samen met directe collega’s, verantwoordelijk voor de uitwerking van watertechnische installaties ten behoeve van turnkey tuinbouwprojecten die door KUBO worden uitgevoerd. Je engineert en tekent de te bouwen installaties, zorgt voor de inkoop van onderdelen, installaties en de uitbesteding van het werk in samenspraak met de purchaser projects en ondersteunt in de projectbegeleiding. Je onderhoudt goed contact met onderaannemers en leveranciers. Waar nodig, verleen je commerciële ondersteuning op technisch vlak. Daarnaast ben je aangaande jouw vakgebied een vraagbaak voor directie, directe collega’s en collega’s van andere afdelingen. Hen voorzie je van een goed en kundig advies op het gebied van watertechnische installaties.

Functievereisten

- Je hebt HBO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een afgeronde technische opleiding;
- Je hebt verregaande kennis van watertechnische installaties in de tuinbouw;
- Je hebt ervaring in een dergelijke functie;
- Je kunt goed overweg met CAD-programma’s en MS Office;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Beheersing van andere moderne talen is een pre;
- Je hebt zeer goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
- Je streeft ernaar jezelf verder te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op W&E gebied.
Indien je beschikt over goede commerciële vaardigheden en/of leidinggevende capaciteiten, vormt dit een pre.

Aanbod

We bieden je een afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende functie in een dynamisch bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste collega’s. Bij de start binnen onze organisatie krijg je een gedegen inwerktraject, om de organisatie en onze aanpak goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Voldoe je aan de functie eisen en heeft deze vacature je interesse gewekt?
Om te solliciteren stuur je e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Lisette Krijgsman (hrm@kubo.nl). Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Eric Vrijenhoek (0174 28 61 61).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.