Engineer Watertechniek / Irrigation engineer (Fulltime)

KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creëren we het ultieme binnenklimaat dat zo min mogelijk energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Ons antwoord op de groeiende wereldbevolking, de schaarser wordende voedingsstoffen en de behoefte aan voedselveiligheid, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel. Wij hebben als visie om echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet. KUBO is onderdeel van de KUBO GROUP en bestaat inmiddels uit circa 100 medewerkers die actief zijn op kantoor, in de eigen productiefaciliteit in Nederland en op bouwlocaties wereldwijd. Werken bij KUBO betekent dus bouwen aan de wereld van morgen.

Functieomschrijving

Als allround Irrigation Engineer ben je, samen met directe collega’s, verantwoordelijk voor de uitwerking van watertechnische installaties ten behoeve van turnkey tuinbouwprojecten die door KUBO worden uitgevoerd. Je engineert en tekent de te bouwen installaties, zorgt voor de inkoop van onderdelen, installaties en de uitbesteding van het werk in samenspraak met de purchaser projects en ondersteunt in de projectbegeleiding. Je onderhoudt goed contact met onderaannemers en leveranciers. Waar nodig, verleen je commerciële ondersteuning op technisch vlak. Daarnaast ben je aangaande jouw vakgebied een vraagbaak voor directie, directe collega’s en collega’s van andere afdelingen. Hen voorzie je van een goed en kundig advies op het gebied van watertechnische installaties.

Profielschets

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met HBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur een afgeronde technische opleiding en kennis van watertechnische installaties in de tuinbouw. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de tuinbouwinstallatiebranche. Je bent accuraat, hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed organiseren. Daarnaast beheers je de Engelse en Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Beheersing van andere moderne talen is een pré. Je streeft ernaar jezelf verder te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op W&E gebied. Tot slot kun je goed overweg met CAD- en Officeprogramma’s.

Aanbod

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s. Er is een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert. Daarnaast is er KUBO TOPFIT met onder andere voedingsworkshops, beweegclinics en ergonomieworkshops. Bij KUBO stap je in een organisatie met leuke en gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen. Bij de start in deze functie staat je een gedegen kennismakings- en inwerktraject te wachten, om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Voldoe je aan de functie eisen en heeft deze vacature je interesse gewekt?
Om te solliciteren stuur je e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Jessica Meulmeester (HRM@kubo.nl). Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Eric Vrijenhoek (0174 28 61 61).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.