OVERNAME HAWE & SDF DOOR DE KUBO GROUP

2022 stond in het teken van overnames met als doel het versterken van de positie en commerciële proposities van KUBO wereldwijd. Begin mei nam KUBO PDI (Peter Dekker Installaties) over, de grootste scherminstallateur ter wereld. En begin juni nam KUBO twee bedrijven over die als aparte bedrijven verdergaan onder de namen HAWE Cultivation Systems en SDF Horti Software. Dit zijn belangrijke stappen voor KUBO omdat de markt waarin KUBO opereert consolideert, professionaliseert en dus verandert.

Toekomstvisie

De komende jaren legt KUBO haar focus op het verder ontwikkelen van het KUBO Full Service Grow Concept (Totaal en turn key oplossingen in combinatie met onze Venlo en Ultra Clima kassen). Om de groeiende (internationale) klantengroep van KUBO nog beter te kunnen bedienen, zal KUBO de markt blijven verkennen van bedrijven, start-ups en scale-ups. Door verticale integratie en verschillende vormen van samenwerking voegen we waarde toe voor de gehele keten!

HAWE Cultivation Systems

Teelt is de kern van de operatie. HAWE Cultivation Systems ontwerpt, ontwikkelt en levert sinds 1958 teeltsystemen voor de telers van vandaag en morgen. Teeltsystemen die zorgen voor productieverhoging, kostenbesparing, verbetering van de arbeidsomstandigheden en een verhoging van de gewaskwaliteit. Wilt u meer weten over HAWE, neem dan contact op met Jelmer Huizing +316 20707653.

SDF Horti Software

SDF Horti Software ontwikkelt en produceert operating software voor uw tuinbouwbedrijf. De volledig gekoppelde systemen bieden u inzicht op alles in uw kas, met als doel meer kennis te verkrijgen door informatievoorziening. Met behulp van deze systemen kunt u anticiperen op verandering in de teelt, verwerking, inkoop, verkoop en markt. SDF, met ruim 40 jaar ervaring, specifiek in de tuinbouw, is volledig operationeel.
Wilt u meer weten over SDF, neem dan contact op met Marc Rooijakkers +316 41870350.