HR adviseur, focus op recruitment

Functieomschrijving

Als Human Resource (HR) adviseur met de focus op recruitment houd je je bezig met allerlei HR zaken, maar ben je primair verantwoordelijk voor de instroom personeel. Bij het ontstaan van een nieuwe vacature ben jij meteen betrokken. Je stelt de vacaturetekst op en weet precies welke (moderne) kanalen je moet gebruiken om de juiste kandidaten te bereiken. Je zet campagnes op en werkt actief mee aan de werkenbij website. Je zorgt voor een juiste verwerking en selectie van de sollicitanten. Ook voer je sollicitatie- en aannamegesprekken en coördineer en regel je alles voor een goede start van de nieuwe collega, zo ook het inwerkprogramma. Het plaatsen van stagiairs, onderhouden van relaties met onderwijsinstellingen en meedoen aan banenmarkten behoort ook tot je takenpakket. Het is belangrijk dat je proactief naar KUBO’s lange termijn doelen kijkt en op tijd inspeelt op de veranderende arbeidsmarkt.
Daarnaast houd je je bezig met allerlei andere HR zaken, zoals opleidingen, verzuimbegeleiding, personeelsadministratie, arbeidsvoorwaarden, juridische zaken, verbetertrajecten, performance cyclus en exittrajecten. Momenteel bestaat de HR afdeling uit één HR manager, deze vacature is ter uitbreiding van het team. Bij afwezigheid zullen jullie de taken van elkaar overnemen.

Functievereisten

De juiste kandidaat:
- Heeft een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Personeel & Arbeid of HRM;
- Heeft aantoonbare werkervaring in de recruitment of met werving en selectie van technisch personeel;
- Kan goed overweg met MS Office. Ervaring met een HRM systeem vormt een pre;
- Is communicatief sterk;
- Kan goed overzicht houden, is stressbestendig en kan snel schakelen;
- Is proactief, signalerend en leergierig;
- Kan goed zelfstandig werken.

Aanbod

We bieden je een zeer afwisselende functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waar er veel voor het personeel wordt georganiseerd. Zo is er een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert. Daarnaast is er KUBO TOPFIT met voedingsworkshops, beweegclinics, ergonomieworkshops etc. Bij KUBO stap je in een informele organisatie met leuke en gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen en hoe ze het doen!
Je krijgt voldoende ruimte voor ontwikkeling en hebt uitzicht op een baan voor de lange termijn. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Wil jij meewerken aan KUBO’s ambitieuze plannen voor de toekomst? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je vóór 22 maart 2018 je motivatiebrief en cv naar Laura Vijverberg (hrm@kubo.nl). In geval van vragen kun je contact opnemen met Laura Vijverberg of Lisette Krijgsman via hiervoor genoemd e-mailadres of telefoon (0174 286161).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.