HR manager

Functieomschrijving

Als Human Resource (HR) manager houd je je bezig met allerlei HR zaken, van strategische personeelsplanning tot verzuimdossiers. De HR manager stelt het HR Beleid op en heeft een coachende en adviserende rol naar het MT. Je stelt opleidings-, ontwikkel- en verbetertrajecten op en hebt goed inzicht in de huidige stand van het personeel, zowel op kantoor, in de productie en logistiek als op de bouwlocaties. Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor de personeelsadministratie, arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden, juridische zaken, performance cyclus en exittrajecten. Momenteel bestaat de HR afdeling uit één HR adviseur/Recruiter, deze vacature is ter vervanging van de huidige HR Manager. Bij afwezigheid nemen jullie elkaars taken waar.
De komende jaren zullen in het teken staan van verdere groei en ontwikkeling, het personeel blijven binden en boeien, en de uitdaging van het werven en selecteren van de juiste medewerkers. KUBO is op zoek naar een proactieve kandidaat die de handen uit de mouwen wil steken en bij wil dragen aan de verwezenlijking van deze groei.

Functievereisten

De juiste kandidaat:
- Heeft een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Personeel & Arbeid of HRM;
- Heeft minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie;
- Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift;
- Heeft bij voorkeur kennis van de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf;
- Kan goed overweg met MS Office. Ervaring met een HRM systeem vormt een pre;
- Is communicatief sterk;
- Kan goed overzicht houden, is stressbestendig en kan snel schakelen;
- Is proactief, signalerend en leergierig;
- Kan goed zelfstandig werken;
- Is minimaal 32 uur beschikbaar.

Aanbod

We bieden je een zeer afwisselende functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waar er veel voor het personeel wordt georganiseerd. Zo is er een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert. Daarnaast is er KUBO TOPFIT met
voedingsworkshops, beweegclinics, ergonomieworkshops etc. Bij KUBO stap je in een informele organisatie met leuke en gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen en hoe ze het doen!
Je krijgt voldoende ruimte voor ontwikkeling en hebt uitzicht op een baan voor de lange termijn. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Wil jij meewerken aan KUBO’s ambitieuze plannen voor de toekomst? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je vóór 20 mei 2018 je motivatiebrief en cv naar Lisette Krijgsman (HRM@kubo.nl). In geval van vragen kan je contact opnemen met Lisette Krijgsman via hiervoor genoemd e-mailadres of telefoon (0174 286161).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.