ICT - manager/ I - Manager

Functieomschrijving

Als Manager ICT ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende activiteiten op ICT gebied binnen de hele organisatie. Dit omvat alle aspecten van automatisering, ICT-systeemarchitectuur en complexe ontwikkeluitdagingen. Het leiden van ICT-projecten en vormen van ICT-beleid zal daarom de norm van dag tot dag zijn. Je ondersteunt KUBO om vanuit een ICT-perspectief te ontwikkelen en verder te groeien. Je hebt oog voor wat het bedrijf nodig heeft, zowel nu als in de toekomst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het succesvol (door)ontwikkelen en implementeren van het ICT-beleid van de organisatie.

Functievereisten

We zoeken een sparringpartner van directie die in staat is om beleid en plannen vorm te geven voor toekomstgerichte strategische beslissingen die moeten worden gemaakt. Iemand die eindverantwoordelijk is voor de algemene werking van ERP en ondersteunende systemen. Die in staat is tot het implementeren van innovatieve technologieën die consistent zijn met de bepaalde ICT strategie. En die het voortouw neemt bij de implementatie van verschillende ICT-projecten.

• Een gedreven persoon die zeer zelfstandig kan werken
• Iemand die beleidsmatig plannen kan maken maar ze ook technisch kan implementeren.
• HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• Bij voorkeur een (technische) bedrijfskundige achtergrond met affiniteit voor ICT;
• Werkzaam geweest in een Productieomgeving.

Aanbod

We bieden je een verantwoordelijke en dynamische functie binnen een groeiend bedrijf met een prettige, informele werksfeer. Je krijgt voldoende ruimte voor ontwikkeling en hebt uitzicht op een baan voor lange termijn. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Lisette Krijgsman (hrm@kubo.nl). Heb je vragen over de vacature, dan kun je bellen naar 0174 286161.

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.