In touch with your greenhouse

KUBO tuinbouwprojecten | blauwe lucht kas nederland

In touch with your greenhouse

management systeem voor in kas | Pylot

KUBO is van mening dat de glastuinbouw een belangrijke bijdrage kan leveren aan de uitdagingen waar de wereld voor staat. Daarom zet KUBO zich in voor de ontwikkeling van innovaties en technologie die breken met alle bestaande conventies en zowel wat concept als uitvoering betreft revolutionair zijn. De grootste uitdaging is ervoor zorgen dat deze technologieën zo gemakkelijk mogelijk in het gebruik zijn. De laatste ontwikkeling op dit gebied is PYLOT.

Telen in een hightech-kas is een gecompliceerd proces dat gepaard gaat met grote uitdagingen en cruciale beslissingen. Deze beslissingen kun je als teler, ondernemer of investeerder alleen nemen als je precies weet wat er in je kas gebeurt. Dat is het idee achter PYLOT, een nieuw, innovatief managementsysteem dat is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in de tuinbouw. Het systeem is ontwikkeld om telen in een hightech-kas zo gemakkelijk mogelijk te maken. PYLOT verzamelt alle relevante gegevens van de kas en geeft deze duidelijk weer op een platform, dat begrijpt wat de gebruiker doet. PYLOT maakt alle gegevens uit de kas transparant en overzichtelijk, en beschikbaar op alle mogelijke apparaten.

PYLOT IS GEBASEERD OP DRIE HELDERE PRINCIPES:

Vereenvoudigen
Alle gegevens worden verzameld op een overzichtelijk dashboard. Gebruikers hebben hiermee 24/7 een realtime overzicht op basis waarvan ze analyses kunnen maken en betere beslissingen kunnen nemen, voorspelbare groei kunnen beheren en meer controle krijgen. Op hun desktop, tablet of smartphone.

Optimaliseren
Slimme aanbevelingen helpen gebruikers hun strategie te verbeteren om de groei van hun gewas en het beheer van hun kas te optimaliseren. Zodat ze uiteindelijk hun hele bedrijf optimaliseren.

Versnellen
Als gebruikers eenmaal ontdekken hoe makkelijk werken met PYLOT is, houden ze meer tijd over om te doen wat ze het liefste doen en kunnen ze sneller een volgende stap zetten met hun bedrijf.

Met PYLOT kunnen telers aanpassingen doen, beslissingen nemen en het maximale uit hun kas halen, altijd en overal. Met PYLOT neem jij de teugels in handen. Of je nu een teler, ondernemer of investeerder bent.