KUBO Companies

KUBO Group bestaat uit vier bedrijven die elkaar versterken en ondersteunen. Bij KUBO Group en haar dochterondernemingen staan we synoniem voor innovatie en duurzaamheid, en streven we voortdurend naar vooruitgang in de agrarische sector.

Meer over KUBO bedrijven

Bij KUBO Group geloven we dat duurzaamheid de kern vormt van ons succes en onze veerkracht op lange termijn. 

ESG: De drijvende kracht van verantwoord ondernemen 

In het snel veranderende landschap van de hedendaagse bedrijfswereld wordt de cruciale rol van ESG (Environment, Social, Governance) steeds prominenter. Bij KUBO Group omarmen we deze verandering en zien we ESG niet alleen als een verplichting, maar als een kans om onze betrokkenheid bij een duurzame toekomst te versterken. 

Meer over ESG

KUBO Group bedrijven

KUBO Sustainable Greenhouses

Al bijna 80 jaar richt KUBO zich op de ontwikkeling en bouw van tuinbouwprojecten om deze uitdagingen aan te gaan. Maar we gaan verder dan alleen kassenbouw. Met onze Smart Growing service bieden we innovatieve oplossingen om de opbrengsten te maximaliseren terwijl we de impact op het milieu minimaliseren. We zorgen voor maatwerk kasoplossingen die perfect passen in elke situatie, op elke plek. Altijd in nauwe samenwerking met onze klanten, van innovatie tot implementatie. 

KUBO Sustainable Greenhouses staat voor duurzaamheid, innovatie en partnerschap. We streven ernaar om de standaard te zetten voor groene, toekomstbestendige productie wereldwijd.

KUBO Sustainable Greenhouses
KUBO Sustainable Greenhouses

HAWE Cultivation Systems

HAWE Cultivation Systems ontwerpt, ontwikkelt en levert sinds 1958 teeltsystemen voor de telers van vandaag en morgen. Van containersystemen en mobiele goten systemen tot meerlagen teeltsystemen, HAWE biedt op maat gemaakte oplossingen voor diverse gewassen. Onze systemen zorgen niet alleen voor betere opbrengsten, maar besparen ook aanzienlijke hoeveelheden energie en water, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor moderne telers.

HAWE Cultivation Systems is toegewijd aan het creƫren van een efficiƫntere teeltomgeving.

 

HAWE Cultivation Systems
HAWE Cultivation Systems

SDF Horti Software

SDF Horti Software ontwikkelt en produceert operating software voor de tuinbouw. De volledig gekoppelde systemen bieden inzicht in de kas, met als doel meer kennis te verkrijgen door informatievoorziening. Met behulp van deze systemen ben je als teler in staat snel in te spelen op verandering in de teelt, verwerking, inkoop, verkoop en markt. 
Met meer dan 40 jaar specialistische kennis biedt SDF softwareoplossingen om optimale teelt te realiseren. Onze software staat centraal als het intelligente brein achter de kas, ontworpen om optimale flow en duurzaamheid te garanderen.
SDF Horti Software
SDF Horti Software

PDI Scherminstallaties

PDI levert al sinds 1984 hoogwaardige scherminstallaties aan de glastuinbouwsector. Onze PDI installaties zijn ontworpen om elke kas te transformeren tot een ideale teeltomgeving, waarbij we streven naar perfectie in kwaliteit, expertise en klantadvies.

Met ons toegewijde team werken we aan de installatie en optimalisatie van professionele scherminstallaties, met een focus op innovatie en duurzaamheid. We gaan voor langdurige klantrelaties.  Wereldwijd.

PDI Scherminstallaties
PDI Scherminstallaties

Volg onze bedrijven op sociale media voor de nieuwste ontwikkelingen en innovaties