Full Service Grow Concepts

Nieuws

Als dank ontvangt KUBO een Russische Award

Lees meer

De KUBO Group heeft een Russische Award ontvangen als dank voor de goede samenwerking met het Russische bedrijfsleven. Op vrijdag 24 juni is deze RusPrix award uitgereikt aan de Westlandse kassenbouwer in het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee.

KUBO projecten in Rusland

KUBO heeft projecten in verschillende Russische steden zoals Lipetsk, Balakovo, Magnitogorsk, Shakhty, Vyborzhets, zowel traditioneel als Ultra-Clima projecten. In Rusland staat er al zo’n 30 ha aan kassen met het Ultra-Clima concept. Deze kas, die voldoet aan alle eisen van de moderne telers voldoet aan en hogere productie, een maximale voedselveiligheid, minimaal energie- en waterverbruik, een minimale CO2-uitstoot en een beter rendement.

De Rusprix Award

Het belangrijkste doel van de RusPrix Award is het aanmoedigen en stimuleren van Nederlandse bedrijven, publieke organisaties en personen uit de politiek en cultuur die buitengewone prestaties hebben geleverd voor Rusland. De RusPrix is een initiatief van de Russische Ambassade in Nederland. Meer informatie over de RusPrix award? www.rusprixaward.nl

Eef ter Laak wint Rabo Vrijwilligersprijs

Lees meer

Tijdens een feestelijke avond afgelopen dinsdag in theater De Naald zijn de Westlandse sportprijzen uitgereikt. De prijzen werden onder andere door de burgemeester Van der Tak, wethouder Mohamed El Mokkaddem (sport) en Toon Gerbrands (algemeen directeur bij PSV) uitgereikt aan de winnaars.

Een van de winnaars is Eef ter Laak uit Naaldwijk. Hij won deze avond de Rabo Vrijwilligersprijs voor zijn vrijwilligerswerk bij RKVV Westlandia.

Maar ook binnen de KUBO group, waar Eef al meer dan 40 jaar werkzaam is, is hij voortdurend bezig voor goede doelen zoals Zorgcentrum De Kreek, het project Seeds of Tomorrow project in Guatemala en het Herman Broerencollege in Delft.

Wij willen Eef van harte feliciteren met deze welverdiende prijs!