Manager KUBO Smart Growing

KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creëren we het ultieme binnenklimaat dat het minst mogelijke energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Wij geloven dat we met de juiste technologie de grote uitdagingen met betrekking tot wereldwijde voedselproductie kunnen oplossen. Dit doen we door met minder input meer output te realiseren met een beter rendement. Het team van KUBO Smart Growing is vanaf het haalbaarheidsonderzoek ‘connected’ met de klant en kan door haar kennis en internationale netwerk maximale ondersteuning geven om de vastgestelde doelen te helpen realiseren.

Functieomschrijving

Ter ondersteuning van KUBO Smart Growing zijn wij op zoek naar een Manager KUBO Smart Growing (Fulltime).
KUBO Smart Growing is een jonge tak van de organisatie. De afdeling bestaat uit een aantal jonge, zeer zelfstandige werknemers. Als Manager KUBO Smart Growing ben je voornamelijk bezig met het aansturen van deze afdeling en het behouden van het overzicht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het structureren en organiseren van de afdeling R&D van de KUBO groep. Je bewaakt de kwaliteit en verbeteringen van projecten en zorgt voor een goede projectorganisatie met de nadruk op kwaliteit, tijdigheid en inzetbaarheid van het team. Je stimuleert en enthousiasmeert jouw team en bent bereid buiten de kaders te kijken. Tevens ben je sparringpartner van directie en MT.

Functievereisten

De juiste kandidaat:
- Heeft een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur technisch;
- Heeft minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
- Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift i.v.m. het internationale karakter van het team;
- Is nieuwsgierig en altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering;
- Kan goed overzicht houden, is stressbestendig en kan schakelen;
- Heeft kennis van en/of ervaring met R&D;
- Heeft goede managementvaardigheden en ervaring met het aansturen van een team zelfstandige medewerkers;
- Is proactief en signalerend;
- Kan goed zelfstandig werken;
- Affiniteit met teelt en tuinbouw is een pré.

Aanbod

We bieden je een zeer afwisselende functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waar je voldoende ruimte krijgt voor ontwikkeling en uitzicht hebt op een baan voor de lange termijn. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten. Bij KUBO wordt er veel voor het personeel georganiseerd. Zo is er een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert. Daarnaast is er KUBO TOPFIT met voedingsworkshops, beweegclinics, ergonomieworkshops etc. Bij KUBO stap je in een informele organisatie met leuke en gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen en hoe ze het doen!

Reactiemogelijkheden

Wil jij meewerken aan KUBO’s ambitieuze plannen voor de toekomst? Dan horen we graag van je! Om te solliciteren stuur je vóór 1 augustus 2018 je motivatiebrief en cv naar Jessica Meulmeester (HRM@kubo.nl).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.