Manager Project Office

KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creëren we het ultieme binnenklimaat dat het minst mogelijke energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Ons antwoord op de groeiende wereldbevolking, de schaarser wordende voedingsstoffen en de behoefte aan voedselveiligheid, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel. Wij hebben als visie om echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet. KUBO is onderdeel van de KUBO GROUP en bestaat inmiddels uit circa 100 medewerkers die actief zijn op kantoor, in de eigen productiefaciliteit in Nederland en op bouwlocaties wereldwijd. Werken bij KUBO betekent dus bouwen aan de wereld van morgen.

Functieomschrijving

Als Manager Project Office ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het Projectbureau. Je coacht, begeleidt en ondersteunt je teamleden en fungeert als eindverantwoordelijke voor de projectplanning. Je houdt je bezig met het continu verbeteren van de werkprocessen, productiviteit en efficiëntie. Je neemt deel aan projectevaluaties en bent betrokken bij het opstarten van nieuwe projecten met de daarbij behorende projectplanningen. Het onderhouden van contacten met externe partijen en betrokkenen is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Waar nodig, bedenk je creatieve oplossingen, in overleg met deze betrokkenen. Daarnaast ben je aangaande jouw vakgebied een vraagbaak voor directie, directe collega’s en collega’s van andere afdelingen.

Profielschets

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Beheersing van andere moderne talen is een pre;
- Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten en een helicopterview;
- Je hebt zeer goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
- Je hebt een sterk organisatorisch vermogen;
- Je kan goed overzicht houden, bent stressbestendig en kan snel schakelen;
- Je bent bereid om incidenteel te reizen naar verschillende internationale bestemmingen.

Aanbod

We bieden je een afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende functie in een dynamisch bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste collega’s. Bij de start binnen onze organisatie krijg je een gedegen inwerktraject, om de organisatie en onze aanpak goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Extra informatie

Voldoe je aan de functie eisen en heeft deze vacature je interesse gewekt?
Om te solliciteren stuur je voor 1 oktober 2018 een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Jessica Meulmeester (HRM@kubo.nl).