Manager Pylot

KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creëren we het ultieme binnenklimaat dat het minst mogelijke energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Wij geloven dat we met de juiste technologie de grote uitdagingen met betrekking tot wereldwijde voedselproductie kunnen oplossen. Dit doen we door met minder input meer output te realiseren met een beter rendement.

PYLOT is een startup die word ondersteund door de KUBO Group. Deze startup heeft als voornaamste doel het maken van gebruiksvriendelijke software die het kweken in hightech productiekassen vereenvoudigt. Dit gebeurt middels het analyseren van data uit de kassen en het omzetten in informatie. De productiekassen worden gebruikt voor het kweken van premium groente- en fruit.

Functieomschrijving

Als Manager Pylot bestaan je voornaamste taken uit het aansturen van en leiding geven aan een internationaal ontwerpteam. Daarnaast hou je je bezig met het ontwikkelen en bouwen van software. Je bent continu op de hoogte van de werkprocessen, productiviteit en de kwaliteit en streeft ernaar dit constant te optimaliseren. Het onderhouden van klantcontact en het coachen, begeleiden en ondersteunen van je teamleden zijn werkzaamheden die bij deze functie horen. Uiteraard zorg je er voor dat je ten alle tijden over een helicopterview beschikt en ben je sparringpartner van directie en MT.

Profielschets

De juiste kandidaat:

- Heeft een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur technisch;
- Heeft minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
- Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift;
- Heeft ervaring met het ontwikkelen en bouwen van software;
- Kan goed overzicht houden, is stressbestendig en kan snel schakelen;
- Heeft goede managementvaardigheden en ervaring met het aansturen van een team zelfstandige medewerkers;
- Is proactief en signalerend;
- Kan goed zelfstandig werken;
- Is bereid om frequent naar het buitenland te reizen.

Aanbod

We bieden je een zeer afwisselende functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waar je voldoende ruimte krijgt voor ontwikkeling en uitzicht hebt op een baan voor de lange termijn. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de
organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Bij KUBO wordt er veel voor het personeel georganiseerd. Zo is er een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert. Daarnaast is er KUBO TOPFIT met voedingsworkshops, beweegclinics, ergonomieworkshops etc. Bij KUBO stap je in een informele organisatie met leuke en gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen en hoe ze het doen!

Reactiemogelijkheden

Wil jij meewerken aan KUBO’s ambitieuze plannen voor de toekomst? Dan horen we graag van je! Om te solliciteren stuur je vóór 1 september 2018 je motivatiebrief en CV naar Jessica Meulmeester (HRM@kubo.nl).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.