KUBO Companies

KUBO Group bestaat uit vier bedrijven die elkaar versterken en ondersteunen. Bij KUBO Group en haar dochterondernemingen staan we synoniem voor innovatie en duurzaamheid, en streven we voortdurend naar vooruitgang in de agrarische sector.

Meer over KUBO bedrijven

Bij KUBO Group geloven we dat duurzaamheid de kern vormt van ons succes en onze veerkracht op lange termijn. 

ESG: De drijvende kracht van verantwoord ondernemen 

In het snel veranderende landschap van de hedendaagse bedrijfswereld wordt de cruciale rol van ESG (Environment, Social, Governance) steeds prominenter. Bij KUBO Group omarmen we deze verandering en zien we ESG niet alleen als een verplichting, maar als een kans om onze betrokkenheid bij een duurzame toekomst te versterken. 

Meer over ESG

Over KUBO Group

For a growing world

Met 80 jaar ervaring biedt de KUBO Group innovatieve oplossingen voor telers over de hele wereld. Je vindt onze oplossingen op het platteland en in de woestijn. In de toendra en midden in de stad. Met de specifieke diensten die daarbij horen, waaronder horti software, teeltsystemen, scherminstallaties en installatietechniek.

Waar we ook zijn, hoe groot de uitdaging ook is, we zijn ambitieus en streven naar topkwaliteit. We gaan voor buitengewoon duurzaam. Bijvoorbeeld met onze CO₂-negatieve kas, slimme energie-oplossingen, zoals verwarmen met restwarmte, tot het optimaal opvangen van condens- en hemelwater.

We halen het maximale uit het minimale. Onze kassystemen voldoen niet alleen aan duurzaamheidseisen van vandaag, we overtreffen die van morgen. Alles voor meer oogst, opbrengst en kwaliteit met minder water, energie en een negatieve CO₂ uitstoot.

Wij maken duurzaam telen toegankelijk voor alle telers. En blijvend rendabel voor alle investeerders.

Voor een duurzame voedselvoorziening. Voor onze groeiende wereld.

KUBO Group. For a growing world.

"Verandering en innovatie zijn een belangrijk onderdeel van KUBO's DNA."

Wouter kuiper - CEO KUBO Group

Bekijk onze succesverhalen en projecten wereldwijd