Intensieve samenwerking met Jeollanamdo (Zuid-Korea)

Venlo kassenbouw Nederland

Intensieve samenwerking met Jeollanamdo (Zuid-Korea)

Maandag 1 mei kreeg KUBO een delegatie onder begeleiding van de gouverneur Yung-rok Kim van de provincie Jeollanamdo op bezoek en is er een Memorandum of Understanding (MoU) getekend op het hoofdkantoor van KUBO in Monster. De MoU omvat het ontwikkelplan van Jeollanamdo om met support vanuit KUBO en haar partner Daeyoung de (glas)tuinbouw binnen de provincie naar een hoger niveau te krijgen. In het plan wordt gesproken over moderne glastuinbouw met artificial intelligence (AI) en big data.  
Voor KUBO betekent dit een mooie stap om samen met haar Koreaanse partner Daeyoung hun positie in Zuid-Korea verder te verstevigen.  

Dr. Myung 
Dr. Myung is een zeer gewaardeerde KUBO-klant met 3 KUBO kassen van in totaal 10 ha; 6 ha hiervan is van het type Ultra-Clima kas. Bijzonder is dat dit de eerste echte Ultra-Clima paprika kas is door KUBO gebouwd. Dr. Myung heeft gouverneur Kim van Jeollanamdo geattendeerd op de mogelijkheid uit te reiken naar KUBO voor het verwezenlijken van zijn doelen op Horticulture gebied.  

Ultra-Clima  
De Ultra-Clima is een kasconcept dat op elk vlak revolutionair, innovatief en duurzaam is. De Ultra-Clima geeft antwoord op de vraag van vandaag en morgen. Het combineert alle eisen die van een moderne kas gevraagd worden: een hogere productie, een maximale voedselveiligheid, minimaal energie- en waterverbruik, een minimale CO2-uitstoot en een beter rendement.