Opening kantoor Oost Canada

Venlo kassenbouw Nederland

Opening kantoor Oost Canada

KUBO opent een kantoor in Canada. Het gaat om een vestiging voor de Oost Canadese markt. KUBO bouwt al jaren achter elkaar succesvolle projecten in Canada en met het openen van het kantoor staat verdere groei in Canada op de agenda. Voorbeelden van deze succesvolle projecten zijn Savoura, TGOD, Greentone, Serres Royales, Serres Toundra en LUFA bouwde.

De Canadese markt is altijd bediend door een agent van KUBO, Marc Croteau. Marc is vanaf heden in dienst bij KUBO en heeft door de functie agent al ruim 7 jaar ervaring met KUBO kassen en klantcontacten. Het kantoor in Canada verzorgt de verkoop en het begeleiden van de Canadese projecten. KUBO is al in het bezit van eigen platformen en bouwploegen in Canada.

Marc Croteau: “Steeds meer klanten in Canada kiezen voor KUBO maar ook voor de Ultra-Clima kas. Op dit moment worden de vierde en de vijfde gebouwd in Quebec. We zien dat het klimaat verandert. De zomers worden heter, zelfs in Québec, en dan is de Ultra-Clima de ideale bescherming voor je gewas omdat het klimaat kan koelen. Het systeem heeft ook andere voordelen, zoals gewasbescherming, meer licht en een betere carbon foodprint dan kassen in traditionele stijl".

De Canadese klanten kunnen niet alleen terecht voor deze high tech duurzame kas maar ook voor een stuk teeltbegeleiding. Zo maakt KUBO de high tech tuinbouw voor iedereen bereikbaar. Met de haalbaarheidsstudies krijgt de klant inzicht in wensen, mogelijkheden en lokale omstandigheden om optimaal rendement te realiseren. Maar ook ontwerpen en implementatie van de organisatie systemen om de kwaliteit van het project te monitoren en te verbeteren horen erbij.

Ook is er een eigen dataplatform, PYLOT, dat data registreert op het gebied van klimaat, oogstplannen, incidentmanagement en het verbruik van gas, water en licht. Zeker op het gebied van optimaliseren van teelt kunnen we wereldwijd veel betekenen.

KUBO breidt internationaal uit en opent zeer binnenkort ook eigen vestigingen in Amerika.