PDI sluit zich aan bij de KUBO Group

Peter Dekker Installaties, de grootste scherminstallateur van Nederland, is overgenomen door de KUBO Group. Een logische stap, omdat de markt waarin we opereren veranderd. Al een aantal jaren is er een trend gaande waarbij bedrijven consolideren en we zien dat dit onomkeerbaar is. KUBO en PDI werken al heel lang samen en dan is er al een basis van vertrouwen. Daarnaast weten we van elkaar dat we allebei gaan voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat sluit dus nauw op elkaar aan. We werken al jaren samen op projecten in binnen- en buitenland en daarnaast koopt KUBO al haar scherminstallaties bij Peter Dekker Installaties. 

Peter Dekker Installaties

Bij PDI geloven we in het maken van topkwaliteit schermsystemen. Dit hebben we de afgelopen 35 jaar gedaan, binnen Europa maar ook in de rest van de wereld. We bouwen aan ons familie-erfgoed door het leveren van betrouwbare producten en constante kwaliteitsservice. Dit is onze belofte. Een duurzaam assortiment hoogwaardige, innovatieve schermsystemen. Op maat gemaakt, eenvoudig in gebruik en ontworpen om te overtreffen. Duurzaam Nederlands en innovatief van aard. 

Innovatieve partners

Beide bedrijven lopen voorop in innovaties. PDI is de grondlegger van de nieuwe manier van monteren van schermdoek. De doeken worden aan de zijkant van de kas ingetrokken, waardoor monteurs alleen nog langs de zijgevels van de kas in de hoogte hoeven te werken. De sleutelwoorden van het PDI Slip-in systeem: tijdwinst en veiligheid. Het Ultra-Clima concept van KUBO is een kasconcept dat op elk vlak revolutionair, innovatief en duurzaam is. Het combineert alle eisen die van een moderne kas gevraagd worden: een hogere productie, een maximale voedselveiligheid, minimaal energie- en waterverbruik, een minimale CO2-uitstoot en een beter rendement.

PDI

PDI is een familiebedrijf dat al ruim 35 jaar topkwaliteit schermsystemen ontwikkelt. Binnen Europa maar ook in de rest van de wereld. PDI levert betrouwbare producten en constante kwaliteitsservice. Een duurzaam assortiment hoogwaardige, innovatieve schermsystemen. Op maat gemaakt, eenvoudig in gebruik en ontworpen om te overtreffen. Duurzaam Nederlands en innovatief van aard.