Project assistent

KUBO
KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creëren we het ultieme binnenklimaat dat het minst mogelijke energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Ons antwoord op de groeiende wereldbevolking, de schaarser wordende voedingsstoffen en de behoefte aan voedselveiligheid, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel. KUBO is onderdeel van de KUBO GROUP en bestaat inmiddels uit circa 100 medewerkers die actief zijn op kantoor, in de eigen productiefaciliteit in Nederland en op bouwlocaties wereldwijd. Werken bij KUBO betekent dus bouwen aan de wereld van morgen.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie:

Project Assistent (24 - 40 uur per week)

Functieomschrijving

Als Project Assistent ben je primair verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Projectleiders in de meest brede zin van het woord. Zo verzorg je verschillende administratieve werkzaamheden, waaronder het verwerken van inkooporders en documentatie aangaande contracten en weekrapporten. Ook vraag je prijzen van diverse transporten op, verzorg je zendingen en bijbehorende (export)documenten en organiseer je vergaderingen voor de afdeling. Daarnaast draag je zorg voor het organiseren van reizen, het boeken van vluchten en hotels voor collega’s en het regelen van reisdocumenten. Tot slot pak je alle overige administratieve werkzaamheden die de projecten met zich meebrengen moeiteloos op.

Functievereisten

We zoeken een enthousiaste collega die in staat is zelfstandig alle voorkomende administratieve werkzaamheden op te pakken, om zo de Projectleiders te ondersteunen.
De perfecte kandidaat voor deze functie:

• Heeft minimaal MBO werk- en denkniveau;
• Heeft een afgeronde opleiding richting Administratie of soortgelijk;
• Is minimaal 24 uur per week beschikbaar;
• Heeft uitstekende kennis van Microsoft Office;
• Beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend, in woord en geschrift;
• Beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
• Heeft een flexibele instelling, geen 9 tot 5 instelling;
• Is gedreven en kan zeer zelfstandig werken.

Aanbod

We bieden je een verantwoordelijke en interessante functie binnen een groeiend bedrijf met een prettige, informele werksfeer. Je krijgt voldoende ruimte voor ontwikkeling en hebt uitzicht op een baan voor lange termijn. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, voor 31 oktober 2018 naar Jessica Meulmeester (HRM@kubo.nl).