Projectleider / Projectmanager

Wij zijn per direct op zoek naar een collega voor de functie projectleider.

Functieomschrijving

De projectleider is verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van de internationale, turnkey bouwprojecten in uitvoering. Gedurende de gehele projectfase ben jij, vanuit Nederland, de spin in het web. Je maakt onderdeel uit van het interne projectteam, waarmee je regelmatig overlegt en afstemt. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de supervisor op de bouwplaats en de betrokken externe partijen.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en borgen van de projectplanning. Je initieert bouwvergaderingen en werkbesprekingen en je zorgt voor de opvolging van de gemaakte afspraken. De kwaliteit van het project mag uiteraard nooit uit het oog verloren worden, dit houd jij scherp in de gaten. Tevens bewaak je het projectbudget en zorg je voor de juiste veiligheidsprocedures. Na de oplevering van het project ondersteun je de aftersales activiteiten.

Tenslotte wordt van jou verwacht dat je actief meedenkt en meewerkt om onze processen en producten te verbeteren.

Profielschets

Voor deze functie zoeken we een organisatietalent met HBO werk- en denkniveau. Je hebt meerdere jaren ervaring in een dergelijke functie, bij voorkeur in de bouw of kassenbouw. Je overziet elke situatie (helikopter-view), legt snel verbanden en kijkt altijd meerdere stappen vooruit. Daarnaast ben je een kei in plannen en het behalen van de planning. Je hebt sterke leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden. Flexibiliteit is een vereiste, je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist, de beheersing van andere moderne talen is een pre.

Aanbod

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s. Bij de start in deze functie staat je een gedegen kennismakings- en inwerktraject te wachten, om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!

Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, vóór 1 juni 2018 naar Lisette Krijgsman (HRM@kubo.nl).
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.