QHSE Manager

Functieomschrijving

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het Quality, Health, Safety and Environment (QHSE) beleid en het verbeteren van de QHSE in de gehele organisatie.
Jouw werkzaamheden bestaan uit:
• Het, in samenwerking met het managementteam, formuleren van het QHSE beleid en zorgen voor een pragmatische vertaling op de werkvloer.
• Het onderhouden van de bestaande certificeringen ISO 9001, Horti-Q en EN-1090 en het realiseren van eventuele nieuwe certificeringen.
• Brengen van structuur in en zorgen voor naleving van de klantvereisten en geldende internationale wet- en regelgevingen op QHSE gebied.
• Het stimuleren van de organisatie om continu te verbeteren op het gebied van veiligheids- en bedrijfsprocessen, zowel op het hoofdkantoor, in productie en logistiek als op de internationale projectlocaties.
• Integraal samenwerken met het Management Team en de teams binnen het bedrijf.
• Optreden als aanspreekpunt t.a.v. veiligheid en milieu voor overheden en andere contacten.

Functievereisten

De geschikte kandidaat heeft een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in de richting van Hogere Veiligheidskunde. Je hebt aantoonbare, uitgebreide ervaring met het opzetten en verbeteren van kwaliteitsmanagementsystemen. Tevens ben je een ervaren verandermanager op het gebied veiligheid en bedrijfsprocessen. Je hebt leidinggevende capaciteiten, kunt sturen op gedrag en beheerst de nodige adviesvaardigheden.
Tenslotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal zeer goed in woord en geschrift en ben je bereid om (korte) projectbezoeken in het buitenland af te leggen.

Aanbod

We bieden je een verantwoordelijke functie binnen een groeiend bedrijf met een prettige, informele werksfeer, waar ruimte is voor initiatief, verbetering en ontwikkeling. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Laura Vijverberg (lvijverberg@kubo.nl).