Sales Manager NL - Vertegenwoordiger (Fulltime)

KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creëren we het ultieme binnenklimaat dat het minst mogelijke energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Ons antwoord op de groeiende wereldbevolking, de schaarser wordende voedingsstoffen en de behoefte aan voedselveiligheid, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel. Wij hebben als visie om echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet. KUBO is onderdeel van de KUBO GROUP en bestaat inmiddels uit circa 100 medewerkers die actief zijn op kantoor, in de eigen productiefaciliteit in Nederland en op bouwlocaties wereldwijd. Werken bij KUBO betekent dus bouwen aan de wereld van morgen.

Functieomschrijving

In de rol van sales manager/ vertegenwoordiger vervul je een belangrijke commerciële taak. Als vertegenwoordiger van KUBO concentreer je je op de Nederlandse markt om nieuwe relaties op te bouwen en contacten te onderhouden met bestaande relaties en partners. Je pleegt veelvuldig acquisitie in jouw verkoopgebied. Je inventariseert de wensen van ondernemers en investeerders, denkt actief met hen mee en voorziet hen van technisch en commercieel hoogstaande en heldere adviezen voor het juiste kassenbouw project. Vervolgens breng je, in samenwerking met de afdeling calculatie, een passende offerte uit. Je vertegenwoordigt KUBO op beurzen en je blijft actief op de hoogte van de ontwikkelingen in de glastuinbouw.

Deze functie is ter uitbreiding van de afdeling Verkoop in verband met groei van de organisatie

Profielschets

Wij zoeken een talentvolle, commerciële sales manager, met een brede interesse en die kan meepraten op klantniveau. Je bent zeer representatief, kunt vlot communiceren, de juiste prioriteiten stellen en je bent resultaatgericht. Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding, in een commerciële richting. Bewezen ervaring in verkoop en presenteren is een pré. Daarnaast heb je affiniteit met bouw/tuinbouw en is kennis van de tuinbouw een pré.
We vragen een zelfstandige werkhouding, maar vinden het ook belangrijk dat je goed in een team kunt werken. Uiteraard beheers je de Nederlandse zeer goed in woord en geschrift, de beheersing van andere moderne talen vormt een pré.

Aanbod

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s. Er is een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert. Daarnaast is er KUBO TOPFIT met onder andere voedingsworkshops, beweegclinics en ergonomieworkshops. Bij KUBO stap je in een organisatie met leuke en gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen. Bij de start in deze functie staat je een gedegen kennismakings- en inwerktraject te wachten, om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv voor 1 oktober 2018 naar Jessica Meulmeester (HRM@kubo.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.