Senior Engineer Construction

KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creëren we het ultieme binnenklimaat dat het minst mogelijke energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Ons antwoord op de groeiende wereldbevolking, de schaarser wordende voedingsstoffen en de behoefte aan voedselveiligheid, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel. Wij hebben als visie om echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet. KUBO is onderdeel van de KUBO GROUP en bestaat inmiddels uit circa 100 medewerkers die actief zijn op kantoor, in de eigen productiefaciliteit in Nederland en op bouwlocaties wereldwijd. Werken bij KUBO betekent dus bouwen aan de wereld van morgen.

Ter uitbreiding van de afdeling zijn wij op zoek naar een:

Senior Engineer Construction

Functieomschrijving

Als Senior Engineer Construction ben je het aanspreekpunt voor verschillende technische vraagstukken binnen de organisatie en voor onze klanten. Je maakt sterkteberekeningen van staalconstructies en bent daarnaast verantwoordelijk voor technische berekeningen ten behoeve van engineeringcontracten. Het overleggen met zowel nationale als internationale instanties en engineers behoren tevens tot je takenpakket. Je houdt je bezig met het up-to-date houden van lokale bouwnormen die van toepassing zijn op onze projecten, zowel nationaal als internationaal.
Als Senior Engineer Construction zoek je naar verbetermogelijkheden in de organisatie en ben je verantwoordelijk voor het maken van rapportages en portfolio’s.
Tot slot neem je actief deel aan overleg, zowel intern als extern en volg je door het bedrijf verzorgde opleidingen, instructies en voorlichtingen.

Functievereisten

De juiste kandidaat:
- Heeft een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur technisch;
- Heeft minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
- Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
- Kan goed overzicht houden, is stressbestendig en kan schakelen;
- Heeft kennis van en ervaring met Microsoft Office en Autocad. Kennis van ERP systemen is een pré;
- Beschikt over cijfermatig inzicht;
- Heeft goede communicatieve vaardigheden;
- Is proactief en signalerend;
- Kan goed zelfstandig werken;
- Heeft geen 9-tot-5 mentaliteit.

Aanbod

We bieden je een zeer afwisselende functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waar je voldoende ruimte krijgt voor ontwikkeling en uitzicht hebt op een baan voor de lange termijn.
Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten

Bij KUBO wordt er veel voor het personeel georganiseerd. Zo is er een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert.
Daarnaast is er KUBO TOPFIT met voedingsworkshops, beweegclinics, ergonomieworkshops etc. Bij KUBO stap je in een informele organisatie met leuke en gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen en hoe ze het doen!

Reactiemogelijkheden

Wil jij meewerken aan KUBO’s ambitieuze plannen voor de toekomst? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je vóór 31 oktober 2018 je motivatiebrief en cv naar Jessica Meulmeester (HRM@kubo.nl).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.