Service Coordinator Irrigation & Electronics

Functieomschrijving

Als Service Coordinator Electronics & Irrigation ben je betrokken bij alle elektrotechnische en water vraagstukken van het onderhoud van technische installaties in bestaande kassen of bij bestaande projecten. Je zorgt ervoor dat de service en onderhoud op elektrotechnisch vlak zo vlot mogelijk verloopt. In deze afwisselende functie houd je je bezig met onder andere het onderhoud, service en soms montage van water technische systemen en elektrische installaties. Je ontvangt vragen op het gebied van storingen en schade en probeert die zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen.
De klant en het projectteam kunnen rekenen op jouw vakinhoudelijke adviezen. Tenslotte zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van markt- en concurrentieontwikkelingen en de technische ontwikkelingen op het gebied van elektrotechnische installaties.

Functievereisten

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met MBO werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde (elektro)technische opleiding (minimaal MBO-4) en veel vakinhoudelijke kennis, ervaring als monteur is een pré. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de tuinbouwinstallatiebranche. Je bent accuraat, hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed organiseren. Daarnaast beheers je de Engelse en Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift. Ten slotte kun je goed overweg met CAD- en Office-programma’s.

Aanbod

We bieden je een zeer afwisselende functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waar er veel voor het personeel wordt georganiseerd. Zo is er een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert, zoals cocktail workshops en strand BBQ’s. Daarnaast is er KUBO TOPFIT met voedingsworkshops, beweegclinics, ergonomieworkshops etc. Bij KUBO stap je in een organisatie met leuke en gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen en hoe ze het doen!
Bij aanvang krijg je een uitgebreid en gedegen inwerktraject, en word je gekoppeld aan een ervaren collega om zo de kneepjes van het vak te leren.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Lisette Krijgsman (hrm@kubo.nl).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.