Service Coordinator Irrigation & Electronics (Fulltime)

KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creëren we het ultieme binnenklimaat dat zo min mogelijk energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Ons antwoord op de groeiende wereldbevolking, de schaarser wordende voedingsstoffen en de behoefte aan voedselveiligheid, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel. Wij hebben als visie om echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet. KUBO is onderdeel van de KUBO GROUP en bestaat inmiddels uit circa 100 medewerkers die actief zijn op kantoor, in de eigen productiefaciliteit in Nederland en op bouwlocaties wereldwijd. Werken bij KUBO betekent dus bouwen aan de wereld van morgen.

Functieomschrijving

Als Service Coordinator Electronics & Irrigation ben je betrokken bij alle elektrotechnische en watervraagstukken van het onderhoud van technische installaties in bestaande kassen of bij bestaande projecten. Je zorgt ervoor dat de service en onderhoud op elektrotechnisch vlak zo vlot mogelijk verloopt. In deze afwisselende functie houd je je bezig met onder andere het onderhoud, service en soms montage van water technische systemen en elektrische installaties. Je ontvangt vragen op het gebied van storingen en schade en probeert die zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen.
De klant en het projectteam kunnen rekenen op jouw vakinhoudelijke adviezen. Tenslotte zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van markt- en concurrentieontwikkelingen en de technische ontwikkelingen op het gebied van elektrotechnische installaties.

Profielschets

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met MBO werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde (elektro)technische opleiding (minimaal MBO-4) en veel vakinhoudelijke kennis, ervaring als monteur is een pré. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de tuinbouwinstallatiebranche. Je bent accuraat, hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed organiseren. Daarnaast beheers je de Engelse en Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift. Ten slotte kun je goed overweg met CAD- en Office-programma’s

Aanbod

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s. Er is een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert. Daarnaast is er KUBO TOPFIT met onder andere voedingsworkshops, beweegclinics en ergonomieworkshops. Bij KUBO stap je in een organisatie met leuke en gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen. Bij de start in deze functie staat je een gedegen kennismakings- en inwerktraject te wachten, om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, Jessica Meulmeester (HRM@kubo.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.