Startend calculator

Ter uitbreiding van de afdeling Calculatie zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie Calculator.

Functieomschrijving

Als calculator zorg je ervoor dat, na acquisitie door de vertegenwoordiger, offerteaanvragen voor internationale (turnkey) kassenbouwprojecten worden vertaald naar degelijke en correcte offertes. Je maakt zelf het ontwerp van de kas, waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen van sterkteberekeningen. Dit doe je met behulp van teken- (CAD) en Office programma’s, rekening houdend met de specifieke eisen en omstandigheden op de locatie van het voorgenomen kasproject, In overleg met partners/leveranciers wordt het ontwerp van de installaties in de turnkey kas afgestemd. Dit voeg je vervolgens samen met je eigen berekeningen om tot een concrete offerte te komen, welke door de vertegenwoordiger aan de potentiële klant kan worden voorgelegd. De kostprijsberekeningen maak je met behulp van een ERP-systeem en Office programma’s.

Profielschets

Voor deze functie zoeken we kandidaten met een onlangs afgeronde technische HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bouwkunde of werktuigbouwkunde. Je hebt goed cijfermatig inzicht en affiniteit met constructietechniek en kassenbouw. Ook kun je overweg met CAD programma’s. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift. Beheersing van een andere moderne taal is een pre. Een volleerd en ervaren calculator hoef je niet te zijn, we vinden het belangrijker dat je enthousisast bent en inzet toont om je deze job eigen te maken.

Aanbod

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste collega’s. Het overwegend jonge calculatieteam bestaat uit vier calculators en een leidinggevende. Bij de start in deze baan krijg je een uitgebreid en gedegen inwerktraject, maar ook na dit traject word je waar nodig begeleid. Ten slotte kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je! Om te solliciteren stuur je een e-mail met je motivatie, samen met je CV, naar lvijverberg@kubo.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Menno Kokshoorn (0174 28 61 61).