(Ervaren) Supervisor internationaal

Functieomschrijving

Als supervisor coördineer je alle werkzaamheden van onze turnkeyprojecten on site. Deze projecten worden over de hele wereld uitgevoerd, je zult dan ook veelvuldig in het buitenland aan het werk zijn.
Al in de voorbereidingsfase ben jij betrokken bij het project, jij bent één van de schakels in het projectteam. On site ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van het project. Je bent het aanspreekpunt op het project voor zowel de klant als de onderaannemers en andere partijen. Als supervisor ben je voornamelijk aan het organiseren, plannen en aansturen. Hierbij regel je zowel de materialen als ook de werkzaamheden van de onderaannemers op de bouwplaats. Je bewaakt de veiligheid op de locatie, de voortgang van het werk (de planning) en natuurlijk de kwaliteit. Met als doel: een tevreden klant!

Functievereisten

Voor deze functie zoeken we een ervaren en zelfstandig organisatietalent met MBO+/HBO werk- en denkniveau en een uitstekende helikopter-view. Je hebt kennis van projectmanagement, kijkt altijd meerdere stappen vooruit en zorgt waar nodig dat er tijdig op risico’s en eventuele uitdagingen wordt ingespeeld. Natuurlijk heb je affiniteit met de tuinbouw en een technische achtergrond. De juiste kandidaat is daarnaast klantgericht, heeft leidinggevende capaciteiten en kan goed met verschillende type mensen overweg. Tenslotte ben je uiteraard zeer flexibel; het reizen van verre afstanden en langdurig verblijf in het buitenland zijn geen probleem. Ervaring in een vergelijkbare functie is een eis.

Aanbod

We bieden je een zeer afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met een hecht team van collega’s. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject, om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Lisette Krijgsman (hrm@kubo.nl).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.