Team Leader Welding / Teamleider Lassen

Functieomschrijving

Als Team Leader Welding geef je leiding aan de gehele lasafdeling van KUBO, bestaande uit lasoperators en runners (lasrobot) en productielassers (uitzendkrachten). In totaal zijn dit circa 10 tot 20 medewerkers, afhankelijk van de planning. Jouw doel is om met het team op een veilige manier, de juiste kwaliteit producten volgens de planning te produceren.
In samenspraak met de productiemanager stel je een logische en haalbare detailplanning op, waarna je de werkzaamheden verdeelt en toeziet op de uitvoering van het werk. Je zorgt voor een juiste personeelsbezetting (één of twee ploegen) en faciliteert en stimuleert de (verdere) ontwikkeling van je teamleden. Bovendien onderzoek je continu mogelijkheden en neem je initiatief om de processen, zowel binnen je team als team overschrijdend, te optimaliseren.

Functievereisten

De juiste kandidaat heeft minimaal MBO-4 werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding. Ervaring in een functie als teamleider/voorman binnen een technisch bedrijf is een vereiste. Je hebt kennis van en ervaring met lasprocessen.
Anderen omschrijven jou als een gedreven persoon met goede leidinggevende capaciteiten, een professionele houding en flexibele instelling. Je bent bereid om incidenteel ’s avonds of in het weekend werkzaamheden uit te voeren. Ten slotte heb je ervaring met en kennis van lean werken, of ben je bereid om dit eigen te maken.

Aanbod

We bieden je een verantwoordelijke en dynamische functie binnen een groeiend bedrijf met een prettige, informele werksfeer. Je krijgt voldoende ruimte voor ontwikkeling en hebt uitzicht op een job voor lange termijn. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je vóór dinsdag 16 januari 2018 een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Laura Vijverberg (lvijverberg@kubo.nl). Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met David van Rodijnen (0174 28 61 61).