Technisch tekenaar CAD

Functieomschrijving

In deze functie is jouw voornaamste taak om allerlei technische tekeningen in een CAD tekenprogramma uit te werken. Hiermee ondersteun je alle operationele afdelingen binnen de organisatie. De variatie in deze technische job vind je in de onderwerpen van de tekeningen: deze kunnen variëren van kasconstructies tot installaties. Uiteraard denk en werk je proactief mee om jezelf, je manier van werken en de producten en processen van KUBO continue te verbeteren.

Functievereisten

De technisch tekenaar die wij zoeken heeft MBO4 werk- en denkniveau en een technische achtergrond. Het belangrijkste is dat je een expert bent in CAD tekenen en hier dus de nodige kennis van en ervaring mee hebt. Jij bent op je best als je de hele dag kan CAD tekenen. Je bent zeer nauwkeurig, hebt oog voor details en kunt je goed focussen. Ervaring in een vergelijkbare functie vormt een pre, maar wij staan ook open voor starters die goed kunnen CAD tekenen.

Aanbod

We bieden je een verantwoordelijke functie binnen een groeiend bedrijf met een prettige, informele werksfeer. Je krijgt voldoende ruimte voor ontwikkeling en hebt uitzicht op een job voor de lange termijn. Bij de start bij KUBO zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
Om te solliciteren stuur je een brief of e-mail met je motivatie, samen met je cv, naar Lisette Krijgsman (hrm@kubo.nl).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.