Werkvoorbereider Tuinbouwprojecten

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider Tuinbouwprojecten / Construction Engineer, ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van de kassenbouwprojecten die door KUBO gerealiseerd worden. Deze projecten variëren van projecten waar alleen de kas geleverd wordt, tot aan complete turnkeyprojecten.
Voor elk project wordt een team van verschillende collega’s met verschillende expertises gevormd. Als team werken jullie samen om te zorgen dat de het project volgens plan wordt gerealiseerd.
Samen met één of meerdere collega werkvoorbereiders stel je de verschillende materiaalstaten op en vervaardig je de bouwtekeningen. Afhankelijk van het type project zorg je voor de technische afstemming door middel van intensief contact met de klant, onderaannemers, leveranciers en partners. Er wordt verwacht dat je proactief meedenkt en meekijkt om de producten en processen te verbeteren.

Profielschets

Voor deze functie zoeken we kandidaten met een afgeronde technische HBO opleiding. Je hebt interesse in en affiniteit met de tuinbouw / kassenbouw. Je kunt goed overweg met CAD-programma’s en MS Office. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamplayer. Bij voorkeur heb je meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

Aanbod

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s. Bij de start in deze functie staat je een gedegen kennismakings- en inwerktraject te wachten, om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Om te solliciteren stuur je een motivatiebrief, samen met je cv, naar Lisette Krijgsman (hrm@kubo.nl). Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Eric Vrijenhoek (0174 28 61 61).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.