Werkvoorbereider Tuinbouwprojecten / Construction Engineer (Fulltime)

KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creëren we het ultieme binnenklimaat dat zo min mogelijk energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Ons antwoord op de groeiende wereldbevolking, de schaarser wordende voedingsstoffen en de behoefte aan voedselveiligheid, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel. Wij hebben als visie om echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet. KUBO is onderdeel van de KUBO GROUP en bestaat inmiddels uit circa 100 medewerkers die actief zijn op kantoor, in de eigen productiefaciliteit in Nederland en op bouwlocaties wereldwijd. Werken bij KUBO betekent dus bouwen aan de wereld van morgen.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider Tuinbouwprojecten / Construction Engineer, ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van de kassenbouwprojecten die door KUBO gerealiseerd worden. Deze projecten variëren van projecten waar alleen de kas geleverd wordt, tot aan complete turnkeyprojecten.
Voor elk project wordt een team van verschillende collega’s met verschillende expertises gevormd. Als team werken jullie samen om te zorgen dat de het project volgens plan wordt gerealiseerd.
Samen met één of meerdere collega werkvoorbereiders stel je de verschillende materiaalstaten op en vervaardig je de bouwtekeningen. Afhankelijk van het type project zorg je voor de technische afstemming door middel van intensief contact met de klant, onderaannemers, leveranciers en partners. Er wordt verwacht dat je proactief meedenkt en meekijkt om de producten en processen te verbeteren.

Profielschets

Voor deze functie zoeken we kandidaten met een afgeronde technische HBO opleiding. Je hebt interesse in en affiniteit met de tuinbouw / kassenbouw. Je kunt goed overweg met CAD-programma’s en MS Office. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamplayer. Bij voorkeur heb je meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

Aanbod

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s. Er is een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert. Daarnaast is er KUBO TOPFIT met onder andere voedingsworkshops, beweegclinics en ergonomieworkshops. Bij KUBO stap je in een organisatie met leuke en gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen. Bij de start in deze functie staat je een gedegen kennismakings- en inwerktraject te wachten, om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Reactiemogelijkheden

Om te solliciteren stuur je een motivatiebrief, samen met je cv, naar Jessica Meulmeester (HRM@kubo.nl). Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Eric Vrijenhoek (0174 28 61 61).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.