KUBO Companies

KUBO Group bestaat uit vier bedrijven die elkaar versterken en ondersteunen. Bij KUBO Group en haar dochterondernemingen staan we synoniem voor innovatie en duurzaamheid, en streven we voortdurend naar vooruitgang in de agrarische sector.

Meer over KUBO bedrijven

Bij KUBO Group geloven we dat duurzaamheid de kern vormt van ons succes en onze veerkracht op lange termijn. 

ESG: De drijvende kracht van verantwoord ondernemen 

In het snel veranderende landschap van de hedendaagse bedrijfswereld wordt de cruciale rol van ESG (Environment, Social, Governance) steeds prominenter. Bij KUBO Group omarmen we deze verandering en zien we ESG niet alleen als een verplichting, maar als een kans om onze betrokkenheid bij een duurzame toekomst te versterken. 

Meer over ESG

Nieuw leiderschap bij HAWE

Welkom Mario

Na een aantal succesvolle jaren als groepscontroller bij KUBO, heeft Mario Verbraeken de stap gezet naar een nieuw avontuur als General Manager bij HAWE. Waarom deze verschuiving? Mario legt uit: "Na een lange periode als ondernemer in de kledingbranche, gaf de tijd bij KUBO mij ruimte voor persoonlijke groei. De kans om meer op eigen benen te staan en bij te dragen aan de prachtige ontwikkeling van HAWE was té verleidelijk om te weerstaan." 

Mario's keuze voor HAWE werd gevoed door zijn bewondering voor het team en hun vermogen om ervaring en talent te bundelen. "Het team van HAWE is een inspirerende mix van expertise en innovatie. Ik zie het als een geweldige kans om dit getalenteerde team te leiden en samen onze ambities waar te maken." 

Maar waarom heeft HAWE voor Mario gekozen? "Ik geloof dat mijn ondernemende instelling en winnaarsmentaliteit perfect passen bij de groeifase waarin HAWE zich bevindt," zegt Mario. "Mijn focus ligt op het benutten van het vakmanschap binnen het team en het stimuleren van groei voor iedereen." 

Wat zijn Mario's doelen? "Ik wil een cultuur van samenwerking en groei bevorderen, zowel binnen het HAWE-team als in onze samenwerking met andere KUBO-onderdelen," verklaart Mario. "Mijn visie is dat elke collega een ambassadeur wordt voor onze producten, en dat we ons potentieel volledig benutten door motivatie en passie." 

In de eerste drie maanden zal Mario vooral luisteren. "Ik wil de behoeften van onze collega's, klanten en branchegenoten begrijpen, en de basis leggen voor strategische plannen die ons naar een mooie toekomst leiden," zegt Mario. 

Met Mario aan boord als General Manager staat HAWE klaar voor een spannende nieuwe fase vol groei en innovatie. 

Ontdek onze KUBO Group bedrijven