Overname door KUBO Group van teeltsystemen en software tak van Codema

Overname door KUBO Group van teeltsystemen en software tak van Codema

Begin van dit jaar maakte KUBO bekend dat Peter Dekker Installaties is overgenomen door de KUBO groep. Nog geen paar maanden later neemt KUBO de afdelingen Cultivation Systems en Software & Web Solutions over van het in mei failliet verklaarde Codema Systems.

Wouter Kuiper: “Wij zijn erg blij met de overname van deze twee disciplines en past helemaal bij de groeistrategie van KUBO. De afdelingen Cultivation Systems en Software & Web Solutions gaan als twee aparte bedrijven verder, elk met een eigen karakter, en heten voortaan HAWE Cultivation Systems en SDF Horti Software”.

“De komende weken gaan we kijken wat nodig is om deze bedrijven weer gezond te maken. Ervoor te zorgen dat klanten er graag willen kopen en dat onze mensen er graag willen werken. We zijn tenslotte een familiebedrijf en dat gaan deze bedrijven ook weer worden”, aldus Wouter Kuiper (derde generatie).

KUBO, dé aanbieder van turn-key oplossingen. KUBO ondersteunt haar klanten maximaal met de unieke Full Service Grow Concepts. Dat betekent dat er meerdere diensten worden aangeboden om het runnen van de kas makkelijker te maken én het rendement op de investering te verhogen.

Inmiddels heeft KUBO kantoren in binnen -en buitenland.  Het is de missie van KUBO om ondernemers wereldwijd in staat te stellen voor hun eigen markt te produceren. In de wereld van nu is de groeiende vraag naar voedsel, het verminderen van CO₂ uitstoot en het terugdringen van energie- en waterverbruik belangrijker dan ooit. KUBO zet in op deze vraagstukken middels hun innovatieve en duurzame kasprojecten. 

 

Voor meer informatie de bedrijven zijn vanaf maandag te bereiken op:

HAWE Cultivation Systems  +31 10 250 2098 

Info@hawe.nl

SDF Horti Software +31 10 250 2090    

info@sdf.nl

Helpdesk SDF Horti Software 010-250 2091

helpdesk@sdf.nl

verkoop@sdf.nl

KUBO                                     

info@kubo.nl & www.kubo.nl