KUBO Companies

KUBO Group bestaat uit vier bedrijven die elkaar versterken en ondersteunen. Bij KUBO Group en haar dochterondernemingen staan we synoniem voor innovatie en duurzaamheid, en streven we voortdurend naar vooruitgang in de agrarische sector.

Meer over KUBO bedrijven

Bij KUBO Group geloven we dat duurzaamheid de kern vormt van ons succes en onze veerkracht op lange termijn. 

ESG: De drijvende kracht van verantwoord ondernemen 

In het snel veranderende landschap van de hedendaagse bedrijfswereld wordt de cruciale rol van ESG (Environment, Social, Governance) steeds prominenter. Bij KUBO Group omarmen we deze verandering en zien we ESG niet alleen als een verplichting, maar als een kans om onze betrokkenheid bij een duurzame toekomst te versterken. 

Meer over ESG

KUBO Group onthult nieuwe huisstijl en strategie

For a Growing World

De KUBO Group heeft vandaag met trots haar nieuwe strategie en huisstijl onthuld, waarmee ze een frisse wind door haar merkidentiteit laat waaien. De vernieuwde look en feel, inclusief een aangepast logo, markeren een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en haar dochterondernemingen. 

Onder deze nieuwe strategie zullen de bedrijven HAWE Cultivation Systems en SDF Horti Software dezelfde moderne uitstraling aannemen als KUBO, waardoor er een consistente visuele identiteit ontstaat binnen de groep. 

 
For a Growing World 

Met bijna 80 jaar ervaring biedt KUBO oplossingen voor telers over de hele wereld, of ze zich nu bevinden op het platteland, in de woestijn, in de toendra of midden in de stad. De focus ligt op buitengewone duurzaamheid, waarbij ze slimme energie-oplossingen implementeren, zoals verwarmen met restwarmte en het opvangen van condens- en hemelwater. KUBO streeft naar maximale opbrengst met minimale middelen, met kassystemen die niet alleen voldoen aan, maar zelfs de duurzaamheidseisen van morgen overtreffen. Hun doel is om duurzaam telen toegankelijk en rendabel te maken voor alle telers en investeerders. 

Voor een duurzame voedselvoorziening. Voor een groeiende wereld.​

"Met deze nieuwe huisstijl en strategie willen we niet alleen onze evolutie als bedrijf benadrukken, maar ook onze visie op de toekomst van de glastuinbouw versterken", aldus CEO Wouter Kuiper van de KUBO Group. Door eenheid te creëren tussen onze verschillende merken, streven we ernaar om onze klanten wereldwijd nog beter van dienst te zijn en onze positie als marktleider te versterken." 

De lancering van de nieuwe huisstijl markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor de KUBO Group en haar dochterondernemingen, waarbij innovatie en duurzaamheid centraal staan in alles wat ze doen. PDI, ook onderdeel van de KUBO Group, zal voorlopig haar eigen huisstijl behouden.  

Ontdek onze KUBO Group bedrijven