HAWE presenteert nieuwe huisstijl en website

Venlo kassenbouw Nederland

HAWE presenteert nieuwe huisstijl en website

HAWE CULTIVATION SYSTEMS, dé architect van slimme teeltsystemen, toont met trots nieuwe huisstijl en website

Sinds HAWE onderdeel is van de KUBO GROUP is er hard gewerkt aan het vernieuwde HAWE. Bij deze ontwikkelingen horen uiteraard een nieuw logo en een nieuwe huisstijl; sterk, degelijk, betrouwbaar en innovatief.

Sinds 1958 ontwerpt, ontwikkelt en levert HAWE slimme teeltsystemen aan de sterk groeiende markt over de hele wereld. Met een groot hart voor teelt en techniek pusht HAWE zichzelf naar nieuwe oplossingen. HAWE stapt in met een doorgewinterde visie en een team van specialisten met ruime ervaring. Klanten profiteren niet alleen van ruim 65 jaar kennis en ervaring, maar ook van een rijk ecosysteem van toonaangevende partners. Geen teeltomgeving is hetzelfde en daarom kiest HAWE Cultivation Systems altijd voor modulaire systemen in combinatie met een plan op maat.  

Slimme teeltsystemen  

Waar het ooit begon met de ontwikkeling van elektrokarren heeft HAWE zich ontwikkeld tot dé architect van slimme teeltsystemen met een duidelijke focus op mobiele goten systemen en mobiele container systemen. Beiden systemen zijn ook meerlaags mogelijk voor een optimale ruimtebenutting. De systemen worden wereldwijd toegepast en zijn geschikt voor een grote verscheidenheid aan teeltsoorten in zowel de voedsel- als sierteeltsector.

‘Wij verdiepen ons in de uitdaging die de klant heeft. Het huidige proces versus het gewenste proces en samen komen wij tot de kern. De optimale oplossing voor de klant. Zo helpen wij de productie en kwaliteit van het gewas te verhogen, kosten te besparen, arbeidsomstandigheden te verbeteren en meer rendement te halen uit beschikbaar teeltoppervlak’ aldus Laurens Mes, accountmanager HAWE. Zo brengt HAWE teelt én bedrijf in beweging!

MOVING GROWTH 

Jelmer Huizing, manager sales, licht de slogan ‘Moving Growth’ verder toe. ‘Bij HAWE draait het om het optimaliseren van teelt. Slimme teeltsystemen waarmee arbeid en product efficiënt door het bedrijf heen bewegen. Growth staat voor teelt én groei in het algemeen. Vooruitgang. Groeien in efficiëntie.’

Wilt u meer weten over HAWE Cultivation Systems? Bezoek onze website www.hawe.nl of bel met Jelmer Huizing +31 6 - 20707653. Een mail sturen mag natuurlijk ook, dit kan naar info@hawe.nl