SDF presenteert nieuwe huisstijl en website

Venlo kassenbouw Nederland

SDF presenteert nieuwe huisstijl en website

Eind 2022 presenteert SDF Horti Software met trots de nieuwe huisstijl en website

Sinds de overname door de KUBO GROUP in mei 2022 en de feitelijke oprichting van SDF HORTI SOFTWARE is er de afgelopen periode hard gewerkt aan het vernieuwde SDF. De bewezen software ondersteunt cruciale bedrijfsprocessen en is onmisbaar voor moderne tuinbouwbedrijven. Met 40 jaar ervaring, kennis en kunde, is SDF een autoriteit in de markt. ‘Met een frisse blik in een nieuwe vorm bouwen wij met een bevlogen team en samen met onze klanten verder aan een SDF met nieuw élan’, aldus Marc Rooijakkers, Managing Director. De overname door de KUBO GROUP geeft SDF de tools om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst. Bij deze ontwikkelingen horen uiteraard een nieuw logo en een nieuwe huisstijl; kleurrijk, innovatief en met een goede flow in lijnen die wij graag voortzetten in de samenwerking met onze relaties.
 
SDF, Partners in workflow
Pieter Zwinkels, Salesmanager, licht de slogan ‘Partners in workflow’ verder toe. Wij ontwikkelen en produceren op maat gemaakte systemen met als doel meer kennis te verkrijgen door informatievoorziening. Met behulp van deze systemen kun je snel anticiperen op verandering in de markt, teelt, verwerking, inkoop en verkoop. Met als uiteindelijk doel meer efficiëntie en een hoger rendement voor de teler. Dit ontstaat alleen door samen te werken met de telers; het combineren van kennis en kunde. Samen met de teler komen we tot de beste oplossingen.
 
Wil je meer weten over SDF Horti Software? Bezoek onze website www.sdf.nl of bel met Marc Rooijakkers 06 – 41870350 of Pieter Zwinkels 06 – 29587832. Een mail sturen mag natuurlijk ook, dit kan naar info@sdf.nl