Realisatie

Ultra Clima kassenbouw

Een complete kas onder de regie van KUBO

De bouw en realisatie worden volledig door KUBO Tuinbouwprojecten op zich genomen. Contracting, engineering, fabricage, de bouw en service. Alles in eigen beheer. Om het hele proces te kunnen controleren, op tijd te kunnen leveren en zeker te zijn van de nieuwste technieken en concepten.

Voor de inrichting van de kassen en de technische installaties heeft KUBO eigen specialisten of joint ventures afgesloten met de best gespecialiseerde bedrijven op het gebied van verwarming, koeling, irrigatiesystemen, elektrotechniek, klimaatregeling, licht, scherminstallaties en logistieke systemen. Zo kunnen kassen compleet geleverd, gebouwd en ingericht worden onder de regie van KUBO Kassenbouw.

Ervaren montageploegen en modern bouwmaterieel staan garant voor een efficiënte realisatie van uw project waar ook ter wereld.

Kwaliteit gegarandeerd

Kassenbouw materialen | KUBO eigen productie

De gehele bouw blijft bij KUBO in één hand. Ook doordat KUBO beschikt over efficiënte en hightech faciliteiten voor de fabricage van Venlo kassen. KUBO is niet alleen verantwoordelijk voor de kas, maar ook voor de begeleiding. Door het gehele traject in eigen huis te houden, leveren wij met de garantie van een maximale kwaliteit.

Elk project in eigen hand

Uitgebreide productiefaciliteiten van maar liefst 1,5 ha in Monster stellen ons in staat snel in te spelen op projecten van uiteenlopende groottes. Ook de gevels, goten en het dek zijn geproduceerd in eigen huis: het bekende Excellent dek. Betrouwbaar, flexibel, maat pakken (kas op maat?), kwaliteit en een ultra modern machine park.