Stad | KUBO Kassenbouw Urban farming

Investeer in de toekomst.
Voor een rendement
om trots op te zijn.

De wereld staat voor grote uitdagingen op het gebied van voedsel, energie en klimaat. Het logische gevolg hiervan is dat er steeds meer vraag is naar duurzame oplossingen voor deze uitdagingen.

Wij bieden u de kans om in te spelen op die groeiende vraag. Om iets goeds te doen voor de wereld en tegelijkertijd een hoog rendement te realiseren. Door te investeren in de glastuinbouw. Een investering met een gemiddeld ROI van vijf jaar!

Investeren in de glastuinbouw is investeren in de toekomst. In duurzame oplossingen van morgen. Bij KUBO doen we dat met Full Service Grow Concepts. Een 360º aanpak en visie voor een duurzame en structurele langetermijn-glastuinbouwstrategie. Om telen zo eenvoudig mogelijk te maken en opbrengst continu te maximaliseren. Om lokaal en voedselveilig voedsel te produceren. Om foodmiles en CO2-uitstoot terug te dringen. En om te zorgen voor alternatieve energiebronnen.

KUBO biedt u de mogelijkheid om te investeren in deze kansen voor de wereld. Een investering die u helemaal naar uw wensen kunt invullen. Zelf invloed of volledig ontzorgd worden? KUBO maakt voor u een investeringsvoorstel op maat. Met onze 75 jaar ervaring in hightech en duurzame kassenbouw zorgen we in elke situatie voor een zo hoog mogelijk rendement.

Investeer in de toekomst, neem contact met ons op voor uw mogelijkheden.

INVESTEER IN DE GLASTUINBOUW

  • ROI < 5 jaar
  • Veilig en duurzaam investeren
  • Turn Key projecten

"WE HEBBEN EEN VAN DE MODERNSTE KASSEN IN HEEL EUROPA"

Luister naar Jean-Luc Olivier, President of Group Olivier - Haute-Goulaine

Investeren in de glastuinbouw

KUBO. The future of greenhouses is blue

KUBO Full Service Grow concepts

Bij KUBO geloven we dat duurzame glastuinbouw een substantiële bijdrage kan leveren aan de antwoorden op deze uitdagingen en ontwikkelingen. Dat we, met de juiste kennis en technologie, ondernemers wereldwijd in staat kunnen stellen om voor hun eigen markt te produceren. Dat glastuinbouw kan bijdragen aan een duurzame toekomst. The future of greenhouses is blue.