Daeyoung en KUBO vieren 15 jaar van samenwerking met jubileumfeest

Venlo kassenbouw Nederland

Daeyoung en KUBO vieren 15 jaar van samenwerking met jubileumfeest

Daeyoung en KUBO vieren 15 jaar van samenwerking met jubileumfeest

In de week van 8 oktober vierden Daeyoung en KUBO het 15-jarig jubileum van hun succesvolle samenwerking in Korea. Deze langdurige relatie is een mijlpaal in de tuinbouwsector.

Directie en management van Daeyoung nam KUBO mee naar het zuidelijke deel van Korea waar zij het land ontdekte door een mooie hike, boottocht en diner. Tijdens het diner werd gesproken over de toekomst en werden geschenken uitgewisseld om de 15 jaar samenwerking te markeren.

Tijdens de reis werd uitgebreid gediscussieerd over diverse onderwerpen, waaronder autonoom telen, CO2- en energiezuinig telen. Beide bedrijven deelden hun verwachtingen en toekomstplannen, met de focus op hoe ze de tuinbouw in Korea aantrekkelijk kunnen maken voor de jongere generatie door technologie te integreren.

Wouter en Dennis maakten de reis nog specialer door een bezoek te brengen aan een aantal van KUBO's Ultra-Clima klanten. In 2017 heeft KUBO haar eerste project in Korea opgeleverd en daarna volgde vele andere projecten, waaronder de projecten Suninus, Heungyang en SaeBom.

KUBO heeft in totaal 22 hectare Ultra-Clima-kassen gerealiseerd in Korea, en dit succes is mede te danken aan de hechte samenwerking met Daeyoung. Daeyoung en KUBO zullen de samenwerking continueren en we hopen nog veel mooie projecten samen te realiseren!

Op de foto: Wouter en Dennis samen met directie en management van Daeyoung, de heer Bae, de heer Lyu, de heer Park en de heer Lee.