Tomatenteelt | Ultra Clima kassen

Nieuwe kas?
Kijk verder dan techniek en behaal het maximale rendement.

Groeien is vooruitkijken. Of het nu gaat om groeien in grootte, in kwaliteit, in efficiëntie of in duurzaamheid. Bij KUBO helpen we u om verder te kijken dan alleen een nieuwe kas of de uitbreiding daarvan. Om de stip op de horizon te zetten en daarnaartoe te werken. Niet alleen te focussen op techniek maar op een structurele en duurzame langetermijn-strategie voor maximaal rendement.

Full Service Grow Concepts

Daarvoor biedt KUBO Full Service Grow Concepts, revolutionaire totaaloplossingen waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Van analyse van uw situatie tot haalbaarheidsstudies. Van bouw en realisatie van uw kas tot uitgebreide support door training, deskundig advies en operationele controle. Voor een kasproject dat precies voldoet aan uw specifieke behoeften en lokale omstandigheden. Waar ook ter wereld. Daarnaast werken we continu aan innovaties om de glastuinbouw te optimaliseren. Zoals PYLOT, een nieuw, innovatief managementsysteem om het telen in hightech kassen zo makkelijk mogelijk te maken.

Bij KUBO begrijpen we het teeltproces, de kassenbouwtechniek en u als ondernemer. Kijk dus samen met ons vooruit en ga voor de meest structurele en duurzame oplossing met maximaal rendement.

Nieuwsgierig naar onze visie op uw rendement? Contact ons >

KUBO

  • 75 jaar ervaring in hightech en duurzame kassenbouw
  • Integrale aanpak met Full Service Grow Concepts
  • Gericht op telen makkelijker maken
  • Uitvinder van de Ultra-Clima
  • Van realisatie tot exploitatie
  • Familiebedrijf, 3e generatie aan het roer
  • Eigen fabricage

Oogst optimaliseren?

Kassenbouw | beheer jouw kassenbouwproject met 1 dashboard

PYLOT. Grip on growing

KUBO werkt continu aan innovaties om de kastuinbouw nog verder te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is PYLOT, een nieuw, innovatief managementsysteem om het telen in hightech kassen zo makkelijk mogelijk te maken. PYLOT maakt alle gegevens uit de kas transparant en overzichtelijk en beschikbaar op alle mogelijke devices. Zodat u op elk moment, waar dan ook, kunt bijsturen, beslissingen kunt nemen en het maximale uit de kas kunt halen. PYLOT puts you in control.

KUBO, full service grow concepts

KUBO Full Service Grow concepts

In de vier overzichtelijke en logische fases maken we van uw ambitie werkelijkheid. Met ‘Analysis’ en ‘Feasibility’ geven u duidelijke inzichten over uw mogelijkheden en financieel rendement. In ‘Realization’ nemen we de bouw en realisatie van uw hightech kas op ons, volledig in eigen beheer. En met ‘Support’ zorgen we voor uitgebreide ondersteuning met training, data, managementexpertise en operationele controle. Zo zorgen we samen voor de ‘Ultimate growing environment’ voor uw situatie.

KUBO. The future of greenhouses is blue

KUBO Full Service Grow concepts

Bij KUBO geloven we dat duurzame glastuinbouw een substantiële bijdrage kan leveren aan de antwoorden op deze uitdagingen en ontwikkelingen. Dat we, met
de juiste kennis en technologie, ondernemers wereldwijd in staat kunnen stellen om voor hun eigen markt te produceren. Dat glastuinbouw kan bijdragen aan een duurzame toekomst. The future of greenhouses is blue.

MEER WETEN OVER KUBO? CONTACT ONS.

De met * gemarkeerde velden zijn vereist (anders kunnen we geen contact met u opnemen!)